Соль базовая для копчения мяса инстакьюр №1 Insta Cure #1 от The Sausage Maker (2.27 кг)

Соль базовая для копчения мяса инстакьюр №1 Insta Cure #1 от The Sausage Maker (2.27 кг)
Наличие: 2
Производитель: The Sausage Maker, Inc.
1,188.00 грн.

Соль базовая для копчения мяса инстакьюр №1 Insta Cure #1 от The Sausage Maker

Цена указана за банку 5 lbs (2.27 кг).

Расход 2 грамма на 4 килограмма мяса. Исключительное качество.

Используется для выдержки мяса до 2-х недель максимум.

 

Insta Cure™ No. 1, a basic cure used to cure all meats that require cooking, brining, smoking, or canning. This includes poultry, fish, ham, bacon, luncheon meats, corned beef, pates and other products too numerous to mention. Formerly Prague Powder #1. Insta Cure™ #1 contains salt and sodium nitrite (6.25%).

Use 1 level teaspoon per 5 lbs. ground meat. 5 lbs. of Insta Cure™ will process approximately 2,400 lbs. of meat.

For a Basic Bacon/Ham Brine (without additional ingredients for flavor):
1 gallon water
4 oz (1/2 cup) InstaCure#1
1 lb 5 oz (1 3/4 cup) Salt
1.5 oz (2 1/4 Tbsp) Sugar


 

Click Here for the Metric Version.

Характеристики

Соль базовая для копчения мяса инстакьюр №1 Insta Cure #1 от The Sausage Maker (2.27 кг)
Модель: #11200InstaCure#1
Производитель: The Sausage Maker, Inc.

Написать отзыв